ШКОЛЫ:Ленорман, Таро, Руны, Всеясветная грамота, Грамотные ставы, Рейки, Инициация, Глифы, Рунические ставы, Новые энергии, Ритуалы |
Последние темы | » Чистка "Восхождение"Пн Дек 12, 2016 1:01 pm автор GiaRossi » Чистка "Ольха"Вт Ноя 29, 2016 10:21 am автор lorap » Грамотный став для работы с Лунным Ангелом БатисВт Ноя 29, 2016 10:15 am автор lorap » Грамотный став "Разбить, сломать замки"Чт Ноя 17, 2016 9:04 pm автор Ефросинья » Буквы для чистки от сущностейВт Ноя 01, 2016 1:56 pm автор Janno » ВОЛШЕБНЫЙ ПЕНДЕЛЬЧт Сен 01, 2016 9:45 am автор Мартина» ЛЬОД- ВОССТАНОВЛЕНИЕ СУДЬБЫ И ЗДОРОВЬЯ Вт Авг 30, 2016 3:50 pm автор Lev Aza и AssalaN » ЧИСТКА НА РАССТОЯНИИПн Авг 29, 2016 12:36 am автор Мартина» ЮЛА ОТ ВСЯКОГО ВРЕДА И БОЛЕЗНЕЙ, В Т.Ч. ОПУХОЛЕЙ Пт Авг 26, 2016 6:07 pm автор Lev Aza и AssalaN |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
Часто упоминаемые пользователи | |
|
| Ритуал на открытие денежного канала | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Bagira
| Тема: Ритуал на открытие денежного канала Вт Май 17, 2016 12:58 am | |
| Ритуал на открытие денежного канала Этот метод помогает даже в самых запущенных случаях.
Если нет поключки к Христианскому эгрегору или энергетика на нуле 3 дня подряд читаем Акафист Иисусу Христу Сладчайшему или Акафист Святому Духу
Акафист Иисусу Христу Сладчайшему
- Спойлер:
Кондак 1
Возбранный Воеводо и Господи, ада победителю, яко избавлься от вечныя смерти, похвальная восписую Ти, создание и раб Твой; но, яко имеяй милосердие неизреченное, от всяких мя бед свободи, зовуща: Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Икос 1
Ангелов Творче и Господи cил, отверзи ми недоуменный ум и язык на похвалу пречистаго Твоего имене, якоже глухому и гугнивому древле слух и язык отверзл еси, и, глаголаше зовый таковая: Иисусе пречудный, aнгелов удивление; Иисусе пресильный, прародителей избавление. Иисусе пресладкий, патриархов величание; Иисусе преславный, царей укрепление. Иисусе прелюбимый, пророков исполнение; Иисусе предивный, мучеников крепосте. Иисусе претихий, монахов радосте; Иисусе премилостивый, пресвитеров сладосте. Иисусе премилосердый, постников воздержание; Иисусе пресладостный, преподобных радование. Иисусе пречестный, девственных целомудрие; Иисусе предвечный, грешников спасение. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 2
Видя вдовицу зельне плачущу, Господи, якоже бо тогда умилосердився, сына ея на погребение несома воскресил еси; сице и о мне умилосердися, Человеколюбче, и грехми умерщвленную мою душу воскреси, зовущую: Аллилуиа.
Икос 2
Разум неуразуменный разумети Филипп ища, Господи, покажи нам Отца, глаголаше; Ты же к нему: толикое время сый со Мною, не познал ли еси, яко Отец во Мне, и Аз во Отце есмь? Темже, Неизследованне, со страхом зову Ти: Иисусе, Боже предвечный; Иисусе, Царю пресильный. Иисусе, Владыко долготерпеливый; Иисусе, Спасе премилостивый. Иисусе, хранителю мой преблагий; Иисусе, очисти грехи моя. Иисусе, отыми беззакония моя; Иисусе, отпусти неправды моя. Иисусе, надеждо моя, не остави мене; Иисусе, помощниче мой, не отрини мене. Иисусе, Создателю мой, не забуди мене; Иисусе, Пастырю мой, не погуби мене. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 3
Силою свыше апостолы облекий, Иисусе, во Иерусалиме седящия, облецы и мене, обнаженнаго от всякаго благотворения, теплотою Духа Святаго Твоего и даждь ми с любвью пети Тебе: Аллилуиа.
Икос 3
Имеяй богатство милосердия, мытари и грешники, и неверныя призвал еси, Иисусе; не презри и мене ныне, подобнаго им, но, яко многоценное миро, приими песнь сию: Иисусе, сило непобедимая; Иисусе, милосте безконечная. Иисусе, красото пресветлая; Иисусе, любы неизреченная. Иисусе, Сыне Бога Живаго; Иисусе, помилуй мя грешнаго. Иисусе, услыши мя в беззакониих зачатаго; Иисусе, очисти мя во гресех рожденнаго. Иисусе, научи мя непотребнаго; Иисусе, освети мя темнаго. Иисусе, очисти мя сквернаго; Иисусе, возведи мя блуднаго. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 4
Бурю внутрь имеяй помышлений сумнительных, Петр утопаше; узрев же во плоти Тя суща, Иисусе, и по водам ходяща, позна Тя Бога истиннаго и, руку спасения получив, рече: Аллилуиа.
Икос 4
Слыша слепый мимоходяща Тя, Господи, путем вопияше: Иисусе, Сыне Давидов, помилуй мя! И, призвав, отверзл еси очи его. Просвети убо милостию Твоею очи мысленныя сердца и мене, вопиюща Ти и глаголюща: Иисусе, вышних Создателю; Иисусе, нижних Искупителю. Иисусе, преисподних потребителю; Иисусе, всея твари украсителю. Иисусе, души моея утешителю; Иисусе, ума моего просветителю. Иисусе, сердца моего веселие; Иисусе, тела моего здравие. Иисусе, Спасе мой, спаси мя; Иисусе, свете мой, просвети мя. Иисусе, муки всякия избави мя; Иисусе, спаси мя, недостойнаго. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 5
Боготочною Кровию якоже искупил еси нас древле от законныя клятвы, Иисусе, сице изми нас от сети, еюже змий запят ны страстьми плотскими, и блудным наваждением, и злым унынием, вопиющия Ти: Аллилуиа.
Икос 5
Видевше отроцы еврейстии во образе человечестем Создавшаго рукою человека, и Владыку разумевше Его, потщашася ветвьми угодити Ему, осанна вопиюще. Мы же песнь приносим Ти, глаголюще: Иисусе, Боже истинный; Иисусе, Сыне Давидов. Иисусе, Царю преславный; Иисусе, Агнче непорочный. Иисусе, Пастырю предивный; Иисусе, хранителю во младости моей. Иисусе, кормителю во юности моей; Иисусе, похвало в старости моей. Иисусе, надежде в смерти моей; Иисусе, животе по смерти моей. Иисусе, утешение мое на суде Твоем; Иисусе, желание мое, не посрами мене тогда. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 6
Проповедник богоносных вещание и глаголы исполняя, Иисусе, на земли явлься и с человеки Невместимый пожил еси, и болезни наша подъял еси, отнюдуже ранами Твоими мы исцелевше, пети навыкохом: Аллилуиа.
Икос 6
Возсия вселенней просвещение истины Твоея, и отгнася лесть бесовская: идоли бо, Спасе наш, не терпяще Твоея крепости, падоша. Мы же, спасение получивше, вопием Ти: Иисусе, истино, лесть отгонящая; Иисусе, свете, превышший всех светлостей. Иисусе, Царю, премогаяй всех крепости; Иисусе, Боже, пребываяй в милости. Иисусе, Хлебе Животный, насыти мя алчущаго; Иисусе, источниче разума, напой мя жаждущаго. Иисусе, одеждо веселия, одей мя тленнаго; Иисусе, покрове радости, покрый мя недостойнаго. Иисусе, подателю просящим, даждь мне плач за грехи моя; Иисусе, обретение ищущим, обрящи душу мою. Иисусе, отверзителю толкущим, отверзи сердце мое окаянное; Иисусе, Искупителю грешных, очисти беззакония моя. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 7
Хотя сокровенную тайну от века открыти, яко овча на заколение веден был еси, Иисусе, и яко агнец прямо стригущаго его безгласен, и яко Бог из мертвых воскресл еси, и со славою на небеса вознеслся еси, и нас совоздвигл еси, зовущих: Аллилуиа.
Икос 7
Дивную показа тварь, явлейся Творец нам: без семене от Девы воплотися, из гроба, печати не рушив, воскресе, и ко апостолом, дверем затворенным, с плотию вниде. Темже чудящеся, воспоим: Иисусе, Слове необыменный; Иисусе, Слове несоглядаемый. Иисусе, сило непостижимая; Иисусе, мудросте недомыслимая. Иисусе, Божество неописанное; Иисусе, господство неисчетное. Иисусе, царство непобедимое; Иисусе, владычество безконечное. Иисусе, крепосте высочайшая; Иисусе, власте вечная. Иисусе, Творче мой, ущедри мя; Иисусе, Спасе мой, спаси мя. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя. Кондак 8
Странно Бога вочеловечшася видяще, устранимся суетнаго мира и ум на Божественная возложим. Сего бо ради Бог на землю сниде, да нас на небеса возведет, вопиющих Ему: Аллилуиа.
Икос 8
Весь бе в нижних, и вышних никакоже отступи Неисчетный, егда волею нас ради пострада, и смертию Своею нашу смерть умертви, и воскресением живот дарова поющим: Иисусе, сладосте сердечная; Иисусе, крепосте телесная. Иисусе, светлосте душевная; Иисусе, быстрото умная. Иисусе, радосте совестная; Иисусе, надеждо известная. Иисусе, памяте предвечная; Иисусе, похвало высокая. Иисусе, славо моя превознесенная; Иисусе, желание мое, не отрини мене. Иисусе, Пастырю мой, взыщи мене; Иисусе, Спасе мой, спаси мене. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 9
Все естество ангельское безпрестани славит пресвятое имя Твое, Иисусе, на небеси: Свят, Свят, Свят, вопиюще; мы же, грешнии на земли бренными устнами вопием: Аллилуиа.
Икос 9
Ветия многовещанны, якоже рыбы безгласныя видим о Тебе, Иисусе, Спасе наш: недоумеют бо глаголати, како Бог непреложний и человек совершенный пребываеши? Мы же таинству дивящеся, вопием верно: Иисусе, Боже предвечный; Иисусе, Царю царствующих. Иисусе, Владыко владеющих; Иисусе, Судие живых и мертвых. Иисусе, надеждо ненадежных; Иисусе, утешение плачущих. Иисусе, славо нищих; Иисусе, не осуди мя по делом моим. Иисусе, очисти мя по милости Твоей; Иисусе, отжени от мене уныние. Иисусе, просвети моя мысли сердечныя; Иисусе, даждь ми память смертную. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 10
Спасти хотя мир, Восточе востоком, к темному западу - естеству нашему пришед, смирился еси до смерти; темже превознесеся имя Твое паче всякаго имене, и от всех колен небесных и земных слышиши: Аллилуиа.
Икос 10
Царю Превечный, Утешителю, Христе истинный, очисти ны от всякия скверны, якоже очистил еси десять прокаженных, и исцели ны, якоже исцелил еси сребролюбивую душу Закхеа мытаря, да вопием Ти, во умилении зовуще: Иисусе, сокровище нетленное; Иисусе, богатство неистощимое. Иисусе, пище крепкая; Иисусе, питие неисчерпаемое. Иисусе, нищих одеяние; Иисусе, вдов заступление. Иисусе, сирых защитниче; Иисусе, труждающихся помоще. Иисусе, странных наставниче; Иисусе, плавающих кормчий. Иисусе, бурных отишие; Иисусе Боже, воздвигни мя падшаго. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 11
Пение всеумиленное приношу Ти недостойный, вопию Ти яко хананеа: Иисусе, помилуй мя; не дщерь бо, но плоть имам страстьми люте бесящуюся и яростию палимую, и исцеление даждь вопиющу Ти: Аллилуиа.
Икос 11
Светоподательна светильника сущим во тьме неразумия, прежде гоняй Тя Павел, богоразумнаго гласа силу внуши и душевную быстроту уясни; сице и мене темныя зеницы душевныя просвети, зовуща: Иисусе, Царю мой прекрепкий; Иисусе, Боже мой пресильный. Иисусе, Господи мой пребезсмертный; Иисусе, Создателю мой преславный. Иисусе, Наставниче мой предобрый; Иисусе, Пастырю мой прещедрый. Иисусе, Владыко мой премилостивый; Иисусе, Спасе мой премилосердый. Иисусе, просвети моя чувствия, потемненныя страстьми; Иисусе, исцели мое тело, острупленное грехми. Иисусе, очисти мой ум от помыслов суетных; Иисусе, сохрани сердце мое от похотей лукавых. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 12
Благодать подаждь ми, всех долгов решителю, Иисусе, и приими мя кающася, якоже приял еси Петра, отвергшагося Тебе, и призови мя унывающаго, якоже древле Павла, гоняща Тя, и услыши мя, вопиюща Ти: Аллилуиа.
Икос 12
Поюще Твое вочеловечение, восхваляем Тя вси, и веруем со Фомою, яко Господь и Бог еси, седяй со Отцем и хотяй судити живым и мертвым. Тогда убо сподоби мя деснаго стояния, вопиющаго: Иисусе, Царю предвечный, помилуй мя; Иисусе, цвете благовонный, облагоухай мя. Иисусе, теплото любимая, огрей мя; Иисусе, храме предвечный, покрый мя. Иисусе, одеждо светлая, украси мя; Иисусе, бисере честный, осияй мя. Иисусе, каменю драгий, просвети мя; Иисусе, солнце правды, освети мя. Иисусе, свете святый, облистай мя; Иисусе, болезни душевныя и телесныя избави мя. Иисусе, из руки сопротивныя изми мя; Иисусе, огня неугасимаго и прочих вечных мук свободи мя. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 13
О, пресладкий и всещедрый Иисусе! Приими ныне малое моление сие наше, якоже приял еси вдовицы две лепте, и сохрани достояние Твое от враг видимых и невидимых, от нашествия иноплеменних, от недуга и глада, от всякия скорби и смертоносныя раны, и грядущия изми муки всех, вопиющих Ти: Аллилуиа, aллилуиа, aллилуиа.
(Kондак читается трижды)
Икос 1
Ангелов Творче и Господи cил, отверзи ми недоуменный ум и язык на похвалу пречистаго Твоего имене, якоже глухому и гугнивому древле слух и язык отверзл еси, и, глаголаше зовый таковая: Иисусе пречудный, aнгелов удивление; Иисусе пресильный, прародителей избавление. Иисусе пресладкий, патриархов величание; Иисусе преславный, царей укрепление. Иисусе прелюбимый, пророков исполнение; Иисусе предивный, мучеников крепосте. Иисусе претихий, монахов радосте; Иисусе премилостивый, пресвитеров сладосте. Иисусе премилосердый, постников воздержание; Иисусе пресладостный, преподобных радование. Иисусе пречестный, девственных целомудрие; Иисусе предвечный, грешников спасение. Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Кондак 1
Возбранный Воеводо и Господи, ада победителю, яко избавлься от вечныя смерти, похвальная восписую Ти, создание и раб Твой; но, яко имеяй милосердие неизреченное, от всяких мя бед свободи, зовуща: Иисусе, Сыне Божий, помилуй мя.
Молитва Господу Иисусу
Владыко Господи Иисусе Христе Боже мой, иже неизреченнаго ради Твоего человеколюбия на конец веков во плоть оболкийся от Приснодевы Марии, славлю о мне Твое спасительное промышление, раб Твой, Владыко; песнословлю Тя, яко Тебе ради Отца познах; благословлю Тя, Егоже ради и Дух Святый в мир прииде; покланяюся Твоей по плоти Пречистой Матери, таковей страшней тайне послужившей; восхваляю Твоя Ангельская ликостояния, яко воспеватели и служители Твоего величествия; ублажаю Предтечу Иоанна, Тебе крестившаго, Господи; почитаю и провозвестившия Тя пророки, прославляю апостолы Твоя святыя; торжествую же и мученики, священники же Твоя славлю; покланяюся преподобным Твоим, и вся Твоя праведники пестунствую. Таковаго и толикаго многаго и неизреченнаго лика Божественнаго в молитву привожду Тебе, всещедрому Богу, раб Твой, и сего ради прошу моим согрешением прощения, еже даруй ми всех Твоих ради святых, изряднее же святых Твоих щедрот, яко благословен еси во веки. Аминь. Акафист Святому Духу
- Спойлер:
Кондак 1
Приидите, вернии, Духа Святаго прославим сошествие, Иже от Отеческих недр на апостолов излився яко водами, боговедением покры землю, и живоносныя благодати богоусыновления, и горния славы сподобляет чисте притекающих к Нему, освящает же и обожает зовущих: Прииди, Утешителю Душе Святый, и вселися в ны.
Икос 1
Ангели на небеси светлыми хорами Духу Святому несмолкаемо славу поют, яко источнику жизни и свету невещественному, божественными молниями мир просвещающему. С ними же и мы прославляем Тя, Душе непостижимый, за вся явныя и тайныя милости Твоя, и смиренно просим блаженнаго осенения Твоего:
Прииди, свете истинный и радосте духовная;
прииди, росоносный облаче и красото неизреченная.
Прииди, и приими яко курение благовонное хвалу нашу;
прииди, и даждь нам вкусити радость явления Твоего.
Прииди, и сотвори сей день днем милосердия Твоего;
прииди, и возвесели нас обилием даров Твоих.
Прииди, святость безмерная, и всяку скверну далече от нас отжени;
прииди, вечное солнце незаходимое, и обитель Твою в нас сотвори.
Прииди, Утешителю Душе Святый, и вселися в ны.
Кондак 2
Видением огненных языков, во свете и дыхании бурнем и радостотворнем сниде Дух Святый на апостолов. Пламенем Его объятии, рыбари мир весь в Церковь Христову призваша, беды на суши и водах радостно терпяще, лютых смертей не убояшася, и во всю землю изыде вещание их: Аллилуиа.
Икос 2
Чаша дождеродно огнеточивая, излившаяся на апостолов в горнице Сионстей: Тебе поем, Тебе благословим, Тебе благодарим, Боже Душе Святый, низпосли и на нас премудрость Твою:
Прииди, Освятителю и Хранителю Церкви;
прииди, и даждь едино сердце и едины уста верным Твоим.
Прииди, и воспламени наше хладное и безплодное благочестие;
прииди, и разжени огустевающий над землею мрак безбожия и нечестия.
Прииди, и даждь нам вкусити, яко Благ еси;
прииди, и настави нас на всяку истину.
Прииди, и вся помышления наша покори владычеству Твоему;
прииди, Мудросте непостижимая, и имиже веси судьбами спаси нас.
Кондак 3
Тайна глубочайшая, Боже Душе непостижиме, со Отцем и Словом Создателю всех! Ты украсил еси горния чины ангелов в храме неприступнаго света, Ты воззвал к бытию хоры огненных светил с великолепием славы, Ты, плоть и дух в чудное единство согласуя, сотворил еси род человеческий, и всякое дыхание поет Тебе хвалу: Аллилуиа.
Икос 3
Альфа и омега, начало и конец Ты, Душе вечный, необъятною силою парения над водами и страшным кругообстоянием животворил еси всех и вся. От живоноснаго дыхания Твоего из безвидныя бездны возсияла есть неизреченная красота первозданнаго мира. Сего ради взываем Ти:
Прииди, великий и в малом цветке, и в небесней звезде;
прииди, всяким дыханием на небеси и на земли хвалимый.
Прииди, сокровище многообразных даров неисчерпаемое и красото вечная;
прииди, и озари мрачный хаос моея души.
Прииди, и благодатию Твоею семя жизни духовныя оживи в нас;
прииди, и духом света и крепости колеблющееся произволение наше утверди.
Прииди, и в светлый образ Твой устрой мрачное безобразие души моея;
прииди, и яви нас новою тварию во Христе.
Кондак 4
Непостижимый и Всеблагий! Ты облекл еси Пречистую Деву Марию в ослепительный и неприступный блеск Твоего Божества, соделав Материю Бога, Царицею ангелов, спасением людей! Силою премирною Ты возносиши их до третияго небесе! Ты уязвляеши их сердца красотою небесною, влагая в их речи жгучее стремление, влекущее людей к Богу. Ты обращаеши последних грешников, и полные горняго восторга, поют они Тебе: Аллилуиа.
Икос 4
Святым Духом всяка душа живится, Его силою возстановятся к общению воскресения вся создания в последний час нынешняго века и в первый будущаго. Тогда воздвигни нас из гробов, не к осуждению, но к божественному блаженству со всеми святыми и с близкими нам:
Прииди, и избави нас от смерти духовныя;
прииди, и даждь нам всегда память смертную.
Прииди, и пред кончиною насыти нас телом и кровию Христа;
прииди, и даждь нам успение тихое и с чистою совестию.
Прииди, и сотвори светлым наше пробуждение от смертнаго сна;
прииди, и буди с нами, егда предстанем оному Страшному Судии.
Прииди, и сподоби нас увидети с радостию ликующее утро вечности;
прииди, и яко солнце просвети тогда безсмертная телеса наша.
Кондак 5
Услышав глас Твой: аще кто жаждет, да грядет ко Мне и да пиет, молим Тя, Сыне Божий, утоли нашу духовную жажду, даждь нам воду живую, излей нам от Духа Святаго Твоего, да не возжаждем во веки, со умилением поюще: Аллилуиа.
Икос 5
Нетленный и несотворенный, вечный и щедрый Душе, праведных хранителю и грешных очищение, свобода нас от всяких нечистых дел, да не погаснет в нас сияние благодатнаго света Твоего, вопиющих Ти:
Прииди, Всеблагий, и даждь нам умиление и источник слез;
прииди, и научи нас покланятися Тебе духом и истиною.
Прииди, истине вечная, и уясни недоумения ума нашего скуднаго;
прииди, жизнь нестареемая, и отжени от нас прельщения краткаго века сего.
Прииди, свете незаходимый, и разсей мрак страстей наших и уныния;
прииди, вечно юная сило, освежи изнемогающих чад Твоих.
Прииди, безконечная радосте, и забудутся невзгоды временныя;
прииди, и изсохшую землю душ наших плодоносну покажи.
Кондак 6
Ликуй, дщерь света, святая мати Сион, украшайся, великая невесто, небеси подобная светло блистающая вселенская Церковь Христова, на тебе почивает Дух Святый, немощная врачуя, оскудевающая восполняя и мертвыя Духом оживляя, и к вечной жизни приводя всех, достойно и праведно о Тебе зовущих: Аллилуиа.
Икос 6
В мире скорбни будете, рече Господь. Где обрящем отраду и кто утешит нас? Душе Утешителю, Ты утоли наша печали, ходатайствуй о нас воздыхании неизреченными, облегчи сердца молящихся Тебе:
Прииди, сладкая прохладо труждающихся и обремененных;
прииди, собеседниче узников и спутниче гонимых.
Прииди, пище алчущих и нищетою изнуренных;
прииди, пристанище сирым и вдов утешение.
Прииди, и уврачуй страсти душ и телес наших;
прииди, и посети всех жаждущих Твоего озарения.
Прииди, и поддержи безпомощных и слабых;
прииди, и научи нас в привременных скорбех обретати надежду вечныя радости.
Кондак 7
На Святаго Духа хулившему не простится ни в сем веце, ни в будущем, рече Господь. Слышаще сие трепещем, да не осудимся с непослушными Тебе и богоборными; не уклони сердца наша в словеса лукавствия, обрати от расколов, ересей и безбожия всех заблуждших, и в Церкви первенец сподоби во веки веков воспевати: Аллилуиа.
Икос 7
Егда отступил Дух Святый от Саула, тогда страх и уныние постиже его, и тьма отчаяния низверже его в преисподнюю. Тако и аз в день уныния и ожесточения моего да разумею, яко несть во мне Бога, но даждь мне неослабно звати Тя, души моея отрадо, дондеже свет Твой озаряет мя малодушнаго:
Прииди, и не отвержи мене за роптание и нетерпение мое;
прииди, и умиротвори лютую бурю смятения и раздражения.
Прииди, и успокой озлобленных житейскими невзгодами;
прииди, и смягчи сердце в день ожесточения и гнева.
Прииди, и облегчи согбенных тяжестию креста;
прииди, и сокруши козни смущения и страхования духов тьмы.
Прииди, и возсияй нам свет Твой благий;
прииди, и вдохни в нас великодушие, да терпением спасем души наша.
Кондак 8
Спаси нас, Отче Небесный! Мы несчастны и жалки, и слабы, и наги духовно; даруй нам злато Твое, огнем очищенное, покрый нас от срама одеждою белою, исцели помазанием Твоим очи наша, благодать животворящаго Твоего Духа да снидет в нечистии сосуды душ наших, и возродит поющих: Аллилуиа.
Икос 8
Яко Вавилонская башня рушится счастье земное, жалки вся начинания человеческия! Благо мне, яко смирил мя еси, яко открыл еси мне в согрешениих и падениих моих всю слабость и ничтожество мое! Без Тебе не можем творити ничесоже, но благодатию Твоею уповаем спастися:
Прииди, премудрый строителю жизни;
прииди, да разумеем и мы спасительныя пути Твоя.
Прииди, яко молния, и освети цель нашего бытия;
прииди, и благослови всякое благое начинание.
Прииди, и буди помощником в добрых делех;
прииди, озаряя в час недоуменный.
Прииди, даруя дух покаяния, да отвратятся тем грядущия на мир беды;
прииди, и научи нас присно творити волю Твою.
Кондак 9
Тако возлюби Бог мир, яко и Сына Своего единороднаго дал еси, Иже от Духа Святаго и Марии Девы вочеловечився, кровию Своею весь мир искупил, на кресте простирая зиждительныя руцы до звезд; темже всю тварь свободи, чад Божиих содела. Сего ради Отцу Возлюбленному, Сыну Искупившему и Духу Освящающему поем: Аллилуиа.
Икос 9
Дух животворящий, яко голубь сошедый на Христа на Иордане, опочил есть и на мне при купели крещения, но помрачися доброта Его от тьмы грехопадений моих. Яко путник заблуждшийся нощию в лесу ожидает зари, тако и аз жажду лучей Твоих, Блаже, да не погибну до конца:
Прииди ко мне, запечатленному страшным и великолепым именем Твоим;
прииди, и даждь ми зрети моя прегрешения.
Прииди, и облегчи совесть мучимую, нещадно палимую;
прииди, обнови омраченный Твой образ.
Прииди, и разсей греховная видения;
прииди, и научи сострадати чуждему горю.
Прииди, и подвигни мя любити всякое создание Твое;
прииди, и воздаждь ми радость спасения Твоего.
Кондак 10
Дух Святый возраждает в жизнь вечную, Дух Святый вдохновляет мучеников, венчает праведников, хлеб и вино совершает Телом и Кровию божественными. О глубино богатства и премудрости Божией! Даруй нам венец Твоих даров, всепрощающую вечную любовь, скорбящую за врагов, хотящую всем спастися, да озареннии ею, яко чада света поем: Аллилуиа.
Икос 10
Кто нас отлучит от любве Божией? Скорбь ли, или теснота, или гонения, или глад, или нагота, или беды, или меч? Аще и всего лишимся на земли, имамы наследие неувядаемое на небеси. Но даруй нам, Господи, любити Тя не словом или языком, но истинным делом и подвигом всея жизни:
Прииди, Душе всесильный, и умножи в нас всепобеждающую веру;
прииди, и даждь нам непрестанное горение молитвенное.
Прииди, да не охладеет любовь наша в среде беззакония;
прииди, и не даждь нам отпасть во дни гонения и посмеяния веры.
Прииди, и сохрани нас от непосильных искушений и соблазнов;
прииди, и оживи сердца наша кроплением росы Твоея.
Прииди, и непостыдное упование на милость и помощь Божию всели в нас;
прииди, уврачуй, освяти и возстави нас, Блаже, Твоею благодатию.
Кондак 11
Тако глаголет Господь: излию от Духа Моего на всяку плоть, и прорекут сынове и дщери ваши, и юноши ваши видения узрят, и старцы сония увидят. Душе всежеланный, даждь хотя единую от крупиц с трапезы сынов утешения Твоего и нам, пламенно зовущим: Аллилуиа.
Икос 11
Аще и на краткое мгновение, яко блистание молнии Ты возсияеши в тайнике души, но незабвенно есть светолитие откровения Твоего, от него же страшным и боголепным изменением преображается бренное естество. Сподоби еще в земном житии чистым сердцем узрети Тя и нам, молящимся Тебе:
Прииди, светоподательная молние вечности;
прииди, и озари нас невечерним сиянием Твоим.
Прииди, сокровище смиренномудрых и веселие кротких;
прииди, водо живая и прохладная среди зноя страстей.
Прииди, ибо вдали от Тебе несть радости ни покоя;
прииди, ибо с Тобою всюду Небесное Царство.
Прииди, и возгрей любовь Божию в охладевших сердцах наших;
прииди, и напечатлей в души солнцевидный лик Твой.
Кондак 12
Благости реко неистощимая, Душе, грехов разрешителю, приими моления наша о всем мире, о верующих и неверующих, и о сынах противления, всех приведи к вечному царствию Святыя Троицы, да упразднится Тобою и последний враг смерть, и мир, возрожденный очистительным огнем, воспоет новую песнь безсмертия: Аллилуиа.
Икос 12
Зрю духом град Божий, Иерусалим небесный, яко невеста украшенный, солнцевидный, торжествующий, слышу ликование праведных на трапезе Господней, и гласы ангелов, и пресветлаго Господа посреде избранных Своих! Се, отбеже болезнь и печаль и воздыхание. Царь Небесный, седмерицею даров Своих сподоби нас сея вечныя радости в Бозе зовущих Ти:
Прииди, Царю Небесный, и седмерицею даров Твоих нищету нашу духовную покрый;
прииди, и Духом ведения и благочестия сердца наша умили.
Прииди, и возбуди в нас жажду загробнаго бытия;
прииди, и запечатлей в души чаяние жизни нетленнаго века.
Прииди, и открой нам радость грядущаго Царствия;
прииди, и даждь нам снегосветлую ризу чистоты.
Прииди, и возьми нас на брак Агнчий;
прииди, и сподоби в вечней славе Твоей царствовати.
Кондак 13
О светоносная пучино спасающей любве, Душе животворящий, согрей дыханием Божества Твоего оледеневший в беззакониих род человеческий, силою непостижимых судеб Твоих ускори погибель зла, и яви вечное торжество Божественныя правды, да будет Бог всяческая и во всех, и всяко колено небесных и земных и преисподних да воспоет: Аллилуиа.
Этот кондак читается трижды, затем 1-й икос и 1-й кондак.
Затем:
Очищаете пространство ладаном.
Зажигаете одну большую свечу, если есть церковная, хорошо, если нет, то пусть будет хозяйственная, но обязательно белая, она будет сжигать остатки негатива.Одной свечи хватит на все дни отжига.
Расставляем иконы (для христиан) - ГОСПОДЬ ВСЕДЕРЖИТЕЛЬ и КАЗАНСКУЮ ИКОНУ БОЖЬЕЙ МАТЕРИ, если нет этой,то поставьте вашу любимую, с которой у вас наработан контакт.
Расстилаете на пол бумагу ( у кого что есть, можно и газеты), чтобы пол воском не закапать. Становитесь лицом на восток, ноги ставите по ширине плеч. Берёте в руки 3 церковных свечи (с расчетом, чтобы хватило на сеанс), зажигаете их и начинаете чистку.
Отче наш - 3 раза
"Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго. Ибо Твое есть Царство и Сила и Слава во веки. Аминь."
Песнь Богородице - 3 раза
"Богородица Дево, радуйся, Благодатная Марие, Господь с Тобою; благословена Ты в женах и благословен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших."
Живые помощи - 3 раза
"Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от cлoвece мятежна, плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тьме преходяшия, от сряща, и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тьма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и: покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое."
Далее, читая молитву Честному Кресту Господню, спиралевидными движениями свечей выжигаете по контуру тела весь негатив сверху вниз против часовой стрелки.
Сразу скажу, придётся нагибаться и присаживаться, выжигая негатив у ног, как бы переступая через огонь свечей и между ног тоже, как бы прожигая путы, связывающие ноги.
Всего по контуру обводите 7 раз против часовой стрелки непрерывно читая молитву. Затем подносите свечи сначала к левой ладони и круговыми движениями против часовой стрелки выжигаете негатив 1 раз читаете молитву Честному Кресту Господню. Затем аналогичные манипуляции проводите над правой ладонью.
Аналогично проводите по контуру тела, но уже по часовой стрелке, молитва Честному Кресту Господню читается беспрерывно. Всего 7 раз.
Далее переходите к ладоням, но уже в обратном порядке - сначала к правой,затем к левой.
Молитва Честному Кресту Господню
"Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь."
Заканчиваете лечение молитвой Символ Веры
"Верую во единаго Бога Отца, Вседержителя, Творца небу и земли, видимым же всем и невидимым. И во единаго Господа Иисуса Христа, Сына Божия, Единороднаго, Иже от Отца рожденнаго прежде всех век; Света от Света, Бога истинна от Бога истинна, рожденна, несотворенна, единосущна Отцу, Имже вся быша. Нас ради человек и нашего ради спасения сшедшаго с небес и воплотившагося от Духа Свята и Марии Девы, и вочеловечшася. Распятаго же за ны при Понтийстем Пилате, и страдавша, и погребенна. И воскресшаго в третий день по Писанием. И возшедшаго на небеса, и седяща одесную Отца. И паки грядущаго со славою судити живым и мертвым, Егоже Царствию не будет конца. И в Духа Святаго, Господа, Животворящаго, Иже от Отца исходящаго, Иже со Отцем и Сыном спокланяема и сславима, глаголавшаго пророки. Во едину Святую, Соборную и Апостольскую Церковь. Исповедую едино крещение во оставление грехов. Чаю воскресения мертвых, и жизни будущаго века. Аминь."
Свечи оставляете догорать.
Акафист читаем первые 3 дня.
Обычно хватает 7-9 сеансов. В особо тяжких случаях, сеансы повторяют 18 раз. В день можно проводить по 2-3 сеанса. | |
| | | | Ритуал на открытие денежного канала | |
|